Tele2:s hållbarhetsdirektör lämnar – här är nya adressen

Nytt jobb Från telekom till försvarsindustrin. Viktor Wallström, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Tele2 lämnar branschen och går nu över till en motsvarande roll på Saab.

Tele2:s hållbarhetsdirektör lämnar – här är nya adressen

Efter nära ett decennium på Tele2 har Viktor Wallström beslutat för att stämpla ut. Viktor avslutar sin tid i telekombranschen i rollen som kommunikations- och hållbarhetschef, men kommer vara kvar i bolag fram till sista september. Processen för att hitta en ersättare har påbörjats.
– Jag vill tacka Viktor för hans hängivenhet till Tele2 under många år. Jag har uppskattat vår goda dialog och att få se hållbarhetsfrågorna integreras så väl i bolaget, säger Kjell Johnsen, vd på Tele2.

Hållbarhetsdirektörens nya adress blir försvarskoncernen Saab där han axlar manteln som kombinerad kommunikations- och varumärkesdirektör.
– Det är svårt att summera nio år, men det djupa engagemanget och vinnarattityden hos alla medlemmar i Tele2-familjen är sannerligen unik. Jag är mest stolt över teamet som jag har haft äran att leda, och vad vi åstadkommit i allt från att kommunicera en av Sveriges största bolagssammanslagningar till att ta en ledande industriposition inom hållbarhet, säger Viktor Wallström.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.