Tele2:s hållbarhetsdirektör lämnar – här är nya adressen

Nytt jobb Från telekom till försvarsindustrin. Viktor Wallström, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Tele2 lämnar branschen och går nu över till en motsvarande roll på Saab.

Tele2:s hållbarhetsdirektör lämnar – här är nya adressen

Efter nära ett decennium på Tele2 har Viktor Wallström beslutat för att stämpla ut. Viktor avslutar sin tid i telekombranschen i rollen som kommunikations- och hållbarhetschef, men kommer vara kvar i bolag fram till sista september. Processen för att hitta en ersättare har påbörjats.
– Jag vill tacka Viktor för hans hängivenhet till Tele2 under många år. Jag har uppskattat vår goda dialog och att få se hållbarhetsfrågorna integreras så väl i bolaget, säger Kjell Johnsen, vd på Tele2.

Hållbarhetsdirektörens nya adress blir försvarskoncernen Saab där han axlar manteln som kombinerad kommunikations- och varumärkesdirektör.
– Det är svårt att summera nio år, men det djupa engagemanget och vinnarattityden hos alla medlemmar i Tele2-familjen är sannerligen unik. Jag är mest stolt över teamet som jag har haft äran att leda, och vad vi åstadkommit i allt från att kommunicera en av Sveriges största bolagssammanslagningar till att ta en ledande industriposition inom hållbarhet, säger Viktor Wallström.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.