Teledistributör säkrar miljöarbete

Nortech Telecom, distributör för bland annat växlar från Mitel och Panasonic har skaffat både miljö- och kvalitetscertifiering.

Under det senaste året har Nortech Telecom arbetat med att säkra sitt miljö- och kvalitetsarbete genom en certifiering enligt de internationella standarderna iso 14001 och iso 9001. Certifieringen är nu genomförd och Nortec Telekom är därmed den första distributör inom telekombranschen som har gått igenom processen med för båda standarderna. Enligt företaget själva är en del i deras strategiska målsättning att förbättra sälj- och leveranskvalitet samtidigt som de arbetar på ett långsiktigt och miljövänligt sätt.

– Vi är både stolta och glada över iso-certifieringen. Nortech Telecom är till sin natur ett miljöorienterat företag med en egen avdelning som enbart arbetar med rekonditionering och återanvändning av telekommunikationsutrustning, säger Simon Wallén vd på Nortech Telecom AB

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.