Telefonen i andra hand för LG

En kamera med telefonegenskaper. Det kallar LG Electronics sin senaste mobiltelefon. Mobiljätten verkar väldigt sugen att ta upp kampen med Sony Ericsson och Sharp som lanserat mobiler med kameradesign.

Telefonen i andra hand för LG

LG Electronics, introducerar nu P7200 – en vridbar kompakt telefon som ska ha både utseende och finesser som en riktig digitalkamera. Utseendemässigt påminner P7200 mer om en digitalkamera än en mobiltelefon. Denna 2-megapixels kameratelefon har både, blixt, autofokus och Longtime Recording som ger 120 minuters videoinspelning.

Mp3-spelare

P7200 kan ta panoramabilder och den 2 tum stora skärmen kan vridas 180 grader för att fungera som en riktig sökare. Det inbyggda usb-minnet gör det möjligt att enkelt flytta bilder, musik eller andra datafiler mellan telefonen och datorn direkt, utan att behöva installera någon mjukvara. Minnet på 64 MB delas med de andra funktionerna som videoinspelaren, kameran och mp3-spelaren. Utöver detta stödjer P7200 MicroSD vilket gör det möjligt att lagra upp till 512 MB extra musik och bilder.

P7200 finns tillgänglig i butik under slutet av november och kommer att kosta ca 4495 kronor inklusive moms i butik.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.