Telekom idag lämnar samarbete

Jämförelse Samarbetet kring jämförelsesajten molnvaxlar.se mellan Telekom idag och Soluno lanserades för några veckor sedan. Nu lämnar Telekom idag samarbetet.

Telekom idag lämnar samarbete

– Vi uppfattade detta som en väldigt bra tjänst för våra läsare som skulle göra det lättare för dem att få rätt uppfattning om vad telefoni-tjänster bör kosta idag. Många läsare hörde av sig och gillade initiativet. Men av flera skäl blev tjänsten tvungen att uppdateras och med den nya inriktningen väljer vi att lämna samarbetet, säger Telekom idags chefredaktör Kalle Anrell.

Den nya tjänsten ger prisindikationer på vad telefoni-tjänster ska kosta, utan att operatörernas olika priser visas upp. Den kommer att drivas vidare av Soluno i egen regi.

– Vi märkte direkt att offerter inom telekombranschen är så pass kundunika att det blev väldigt svårt att hitta en generisk prisbild för operatörerna. Det är mycket rabatter och det var svårt att få fram i den ursprungliga tjänsten, säger Christian Hed på Soluno.

Kalle Anrell på Telekom idag hoppas i framtiden kunna lansera en liknande tjänst där operatörerna är mer öppna och vågar visa för kunderna vad tjänsterna kostar.

– Det här var en världsunik satsning och kunderna förtjänar mer öppenhet, säger han.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.