Telekom-profil går till Tellit

Branschen It-bolaget Tellit rekryterar. Nu avslöjas att styrelsen fått nytt tillskott i form av Martin Petersén, tidigare vice vd och strategichef på Telenor.

Telekom-profil går till Tellit

Tellit har på kort tid vuxit till att bli en etablerad spelare inom smarta kommunikationslösningar och  nu tar man in en tungviktare för att få ytterligare fart på tillväxten. Detta i form av Martin Petersén med en gedigen telekombakgrund som går in i företagets styrelse.

Petersén har utöver att vara en del av toppskiktet på Telenor även haft ledande positioner på Bredbandsbolaget, Glocalnet och Canal Digital.

Tellits affärsidé är att paketera kommunikation som tjänst och att försöka göra det så enkelt som möjligt för kunden.
– Marknaden har väldigt många liknande erbjudanden men när man väl blir kund visar det sig ofta vara en ganska traditionell produkt och service bakom fasaden. Jag tror att man helt enkelt ofta har bråttom att skaffa kunder och då blir både produkt och service lidande. Tellit har sitt fokus på att göra jobbet ordentligt och att aldrig tumma på kvaliteten. Därför har man nu en solid produkt och kan fortsätta växa med hög takt framåt, säger den nya styrelseledamoten i ett uttalande.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!