Telekomstatistik direkt i mobilen

Appar Analysföretaget Canalys statistik och prognoser för it- och telekommarknaderna har nu blivit gratis tillgänglig via företagets nya mobilapp Insight.

Telekomstatistik direkt i mobilen

Vilken tillverkare säljer flest mobiltelefoner i Nordamerika eller hur stor andel av alla företagstelefoner kommer nästa år vara kopplade till ett rent ip-system? Det är två av frågorna man kan få svar på genom appen Insight@Canalys. Det här är statistik och prognoser som tidigare bara varit tillgängliga för analysföretagets betalande kunder men som nu går att kolla in gratis via mobilen eller surfplattan. Informationen är presenterad i grafisk form och någon djup information finns inte i appen. Däremot kan den vara en bra startpunkt för vidare informationsinsamling.

Totalt sett innehåller appen data inom nio olika it- och telekomområden, däribland unified communications, it-säkerhet, nätverk och smarta telefoner. Insight@Canalys kan laddas ner från både Apples Appstore och Google Play.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.