Telemanagement byter kostym – nya namnet blir Redway

Branschen En nystart kräver ett nytt namn. Så tänkte man på Telemanagement som hädanefter kallar sig för Redway. Men även om man seglar under ny flagg – är inriktningen densamma.

Telemanagement byter kostym – nya namnet blir Redway

Telemanagement är ett konsultbolag med anor. Men även om varumärket är inarbetat – har man nu valt att hiva det och istället satsa på det engelsktklingande Redway. Enligt företaget så bottnar det ursprungliga namnet i att företaget grundades i samma veva som telemonopolet avvecklades.
Men sedan dess har det utvecklats och idag handlar det allt mindre om telefoner – och mer om digitalisering i stort.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Total tillgång till alla guider och tester
  • Premiumnyheter med de senaste trenderna
  • Fullt fokus på att du ska göra rätt kommunikationsval
  • Tryckt magasin med sex nummer om året
Redan prenumerant?

Visionen för Redway är att skapa den bästa kundupplevelsen och då ta helhetsgrepp som sträcker sig från infrastruktur och system – till analys-, process- samt verksamhetsutveckling. Det fullständiga namnet är ”Redway – Fast lane to lasting change” och med det så hoppas företaget att det ska spegla resan mot bestående förbättring.

Det man ska göra nu är att etablera den nya identiteten.

– Vårt affärsområde har vuxit sig allt starkare det senaste året. Pandemin har fått fler att bli medvetna om vikten av att anpassa kundmötet. Idag arbetar vi mer och mer med helhetsuppdrag som innefattar strategi, implementering och förvaltning. Vi står inför en tillväxtfas där vi rekryterar helt nya kompetenser. Jag ser ljust på framtiden, Redway har alla förutsättningar för att fortsätta utveckla nya kunderbjudanden som förenklar vardagen, säger Maria Lindell, vd, i ett uttalande.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!