Telemanagment får ny vd

Branschen Från konsult till vd-stolen. Nu har styrelsen för Telemanagement utsett Maria Lindell till ny chef. Och den före detta managementkonsulten ersatte Jukka Ristijärvi den 1 november.

Telemanagment får ny vd

Ett förändringsarbete i satsningen mot att växa. Konsultbolaget Telemanagement ändrar om i toppen och ny chef för företaget blir tidigare managementkonsulten Maria Lindell. Nytt är även att gamle vd:n, Jukka Ristijärvi kliveer in som ny styrelseordförande
– Vi är mycket glada över att Maria valt att bli vd för Telemanagement, säger Jukka Ristijärvi. Maria har alla förutsättningar för att driva och genomföra vår ambitiösa utvecklingsplan. Hon har gedigen erfarenhet, en stark drivkraft att genomföra förändringar, ett visionärt synsätt och starkt tillväxtfokus där både våra fantastiska kunder och medarbetare står i centrum.

Maria Lindell säger att hon ser att företaget har en bra position att bygga vidare på.
– Många företag står idag inför utmaningar med kundupplevelse och digitalisering. Där ser jag att Telemanagement har en unik position och en enorm kraft att ytterligare växla upp och utveckla vårt erbjudande på marknaden, säger hon.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter