Telenor Connexion rankas som en av världens främsta

IOT Analysbolaget Gartner rankar Telenor Connexion högt. I företagets rapport framgår det att Iot-bolaget är ett av världens 17 främsta leverantörer.
– Vi ser rapporten som en bekräftelse av vårt erbjudande och som ett bevis på vår förmåga att möta kundernas behov, säger Mats Lundquist, vd på Telenor Connexion.

Telenor Connexion rankas som en av världens främsta

Telenor Connexion, med huvudkontor i Stockholm, har lyckats göra ett stort internationellt avtryck. Det framgår av att bolaget är med i Gartners rapport där världens främsta leverantörer av Managed M2M-tjänster lyfts fram.

– Vi känner ett årets resultat i Gartners Magic Quadrant för Managed M2M Services är ytterligare ett bevis på att vår specialiseringsstrategi är rätt- Genom att följa denna har vi blivit en av de snabbast växande internationella M2M-leverantörerna., säger Mats Lundquist, vd för Telenor Connexion.

Bedömningskriterierna

Företagen i rapporten bedöms enligt kriterier såsom produkt- och tjänsteerbjudande, övergripande lönsamhet, försäljning och prissättning, marknadens intresse, marknadsföring, kundupplevelse och drift. I bedömningskriterierna för helhetsbild av vision ingår insikt om marknaden, marknadsstrategi, försäljningsstrategi, strategi för produkterbjudande, affärsmodell, strategi för vertikaler och branscher, innovation och geografisk strategi.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter