Telenor tecknar partneravtal med Induo

Branschen Ett nytt partneravtal där Telenor får tillgång till IoT-teknik – och där Induo får exponering. 
– En viktig pusselbit i vår strävan att erbjuda helhetslösningar, säger Andreas Kristensson på operatören.

Telenor tecknar partneravtal med Induo

Telenor har sett till att teckna avtal med IoT-specialisten Induo och med detta så ser man till att brodera ut paletten. Tack vare partnerskapet får man tillgång till en rad olika hårdvarulösningar och kompetens. Induo å sin sida får ökad närvaro på marknaden genom operatörens säljkår.
– Tillsammans blir vårt erbjudande starkare genom ett erbjudande av hårdvara, tjänster och pålitlig uppkoppling i kombination, säger Ulf Seijmer, innovationschef på Induo, i ett uttalande.

Samarbetet innebär att Telenor nu kan leverera hårdvara för sakernas internet till kunder och partners på ett sätt som redan från början då är skräddarsytt efter behoven.
– Genom att erbjuda global uppkoppling via våra 4G- och 5G-nät, privata 5G-nät, molnplattformar och nu också hårdvara blir vi ännu mer attraktiva som partner för kunder som digitaliserar och automatiserar sina processer. Jag ser fram emot att tillsammans med Induo hjälpa våra kunder på deras digitaliseringsresa, säger Andreas Kristensson, chef för IoT och New Business på Telenor.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.