Telenoranställda får möjlighet att innovera

Operatörer Alla anställda på Telenor ska få möjlighet att ta tre månader ledigt från sina ordinarie uppgifter för att istället få tid och möjlighet att nyutveckla.

Innovationsprogrammet, som kallas Ignite Incubator, ska ge alla anställda på Telenor möjligheten att söka tre månaders ledigt från ordinarie arbetsuppgifter för att istället fokusera på att utveckla olika nya digitala produkter och tjänster. Projektet har föregåtts av två olika tillfällen där anställda kunnat hämta inspiration och ny kunskap.

– Många av Telenors anställda arbetar nära våra kunder och de stöter dagligen på olika problem och önskemål som kunderna har. Utifrån det så är vi säkra på att det finns flera medarbetare som sitter på fantastiska idéer till en produkt eller tjänst som skulle hjälpa våra kunder. Nu får man chansen att se om idén verkligen håller, säger Christian Thrane cmo på Telenor Sverige.

Ett antal grupper väljs ut, som sedan i juli får pitcha sin idé för en jury. Sedan väljs 12 team ut till programmet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.