Teleopti i tätare partnersamarbeten

Bemanningsplanering Såväl Microsoft som Siemens har knutit den svenska tillverkaren av system för bemanningsplanering och telecom expense management närmare till sig.

Under september har Teleopti meddelat omvärlden att de fördjupar samarbetet med inte mindre än två tunga aktörer på uc-området. I början av månaden blev det klart att de lyfts upp till guld-nivån av Microsofts partnerprogram för applikationsutveckare, en nivå som bara en procent av deltagaran i programmet når.

Samtidigt har de också certifierats som avancerad teknikpartner till Siemens Enterprise Communications. Det är en följd av att Teleoptis teknik för bemanningsplanering i kontaktcenter, Teleopti CCC, numera återfinns i en svit lösningar för workforce management från ASC, en annan tung spelare på området för stödsystem kring kontaktcenter.

– Den här certifieringen av Siemens är ett viktigt steg framåt för Teleopti och går hand i hand med vår strävan att bidra med nyckelkomponenter i ASC:s svit för bemanningsplanering. Samarbetet med båda företagen gör att våra kunder kan dra nytta av väl utprovade best of breed-lösningar och den bästa integrationen på marknaden, säger Olle During, vd för Teleopti.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.