Teleopti Pro 8 täcker hela uc-miljön

TEM Tem-verktyget Teleopti Pro släpps i version 8. Det har utvecklats för att matcha dagens komplexa kommunikationsmiljöer. Nu kan man få rapporter även på tvären i organisationen.

Teleopti Pro 8 täcker hela uc-miljön

Teleopti Pro 8 gör det möjligt att rapportera om kostnader, kvalitet, servicenivåer och ”asset management” inom ett bredare spektrum av it-, telekom- och uc-miljöer än vad tidigare versioner medgett. Det hävdar i alla fall Teleopti TEM.

– Vi ser en allt snabbare utrullning av nya typer av kommunikationslösningar med stöd för unified communication och andra effektivitetshöjande funktioner. Detta ihop med ett allt mer mobilt arbetssätt gör att behovet av uppföljning av användning, kvalitet och kostnader får allt större vikt, säger företagets vd säger Kjell Persovin.

Han menar att den nya versionen är en del i denna trend och att den kunderna en dynamisk plattform som är både kraftfull och innovativ.

Teleopti lyfter fram fem fördelar med Pro i version 8.

• Nytt utseende och känsla. Ett nytt ramverk har möjliggjort förbättringar i navigeringen, som nu är mer intuitiv, och har bidragit till att öka systemets prestanda.

• Bättre kontroll över uc. Med uc-rapportering kan man spåra kostnader, användning och kvalitet på upplevelsen av uc-lösningen.

• Nya rapporter och ny rapportstruktur. Överblick över alla de rapporter som finns tillgängliga på ett ställe, oavsett om man fokuserar på kostnader, kvalitet, servicenivå, asset management eller uc-statistik.

• Ny sökfunktion. Baserat på sökresultatet kan man skapa separata behållare av föremål, organisationsgrupper eller personer. Det gör det möjligt att skapa rapporter inte bara inom organisationshierarkin, utan även på den tvärfunktionella strukturen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.