Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Telia Carrier lanserar global SD-WAN-service

Nätverk Världens enda lösning där företaget kan lägga sitt eget nät på Telia Carriers nätverk.
Nu har företaget lanserat sin SD-WAN-lösning globalt.

Telia Carrier lanserar global SD-WAN-service

Telia Carrier var tidigt ute när man 2017 lanserade, som första leverantör i Europa, SD-WAN. Nu breddar man utbudet för att även omfatta Nordamerika och delar av Asien.
Och strategin ligger rätt i tiden. Enligt Gartner Group så planerar 60 procent av världens företag att implementera SD-WAN-lösningar fram till 2023. Av dessa så tänker mer än 80 procent att de ska använda sig av en hybrid-WAN i kombination med MPLS-nät/ethernet och internet. Och här har Telia Carrier alltså en stor fördel
– SD-WAN har kapaciteten att levererar omvälvande resultat för organisationen som vill använda sig av en molnbaserad konsumtionsmodell. Telia Carrier har en unik fördel som operatör av världens största global internet-infrastrukturer att göra SD-WAN valet enkelt genom att använda sitt etablerade ekosystem, Säger Erin Dunne, forskningschef på Vertical Systems Group.

Enligt Telia Carrier så är deras erbjudande en sömlös approach för företag som vill balansera sitt bröande av MPLS med internetuppkoppling.
Kunder ska kunna välja hur mycket kontroll de vill utöva själva eller om de vill ha en ”fullservice-lösning”
– Vi ser enorma möjligheter att hjälpa globala företag med sin digitala transformation genom ”molnifiering av nätverk”. Genom att använda en centraliserad, enhetlig, molnbaserad kontroll som täcker hela WAN-miljön med vårt primära ryggradsnätverk levererar vi en prisvinnande kundupplevelse, säger Staffan Göjeryd, vd för Telia Carrier.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter