Telia Cygate stuvar om i toppen: ”Behöver fortsätta bygga organisationen med spetskompetens”

Nytt jobb Telia Cygate har anställt en ny chief operating officer och en ny regionchef för öst där bland annat Stockholm ingår. Båda två kommer ingå i Cygates ledningsgrupp.

Telia Cygate stuvar om i toppen: ”Behöver fortsätta bygga organisationen med spetskompetens”

Patrik Holmqvist, som blir ny chief operating officer på Telia Cygate, har tidigare haft flera olika ledande roller på bolaget. Närmast har han varit regionchef väst på Telia Cygate. Han har tidigare varit säljchef, konsultchef och affärsområdeschef på bolaget.

Magnus Furmarker blir ny regionchef i öst. Han kommer närmast från en roll som senior rådgivare på det globala analysbolaget Gartner. Han har tidigare haft seniora ledarroller på it-företag som Iver, Evry och IBM.

– Telia Cygate är en viktig tillväxtmotor för Telias företagsaffär då efterfrågan på robust och digital infrastruktur – baserat på helhetslösningar med både it- och telekomtjänster bara ökar. För att möta det här behovet bygger vi nu en stark position inom lokala nät, säkerhet och moln, säger Fredrik Sidmar, vd för Telia Cygate och fortsätter

– För att kunna växla upp satsningen behöver vi fortsätta bygga organisationen med spetskompetenser inom dessa två områden. Med Patrik och Magnus på plats i sina nya roller har vi goda förutsättningar för att lyckas med det.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.