Telia erbjuder Office 365 till sina företagskunder

Nu är ryktena bekräftade. I höst kommer Telia att börja erbjuda både små och medelstora företag den molnbaserade tjänsten Microsoft Office 365 ihop med sina bredbandsprodukter.

Telia erbjuder Office 365
till sina företagskunder

Det nya erbjudandet börjar gälla med start i oktober. Microsoft-tjänsten ska säljas som tillval till Telias befintliga utbud av accesstjänster och företagspaket i syfte att till fullo försöka tillfredsställa behoven hos dagens företag. Ett begränsat antal användarlicenser för Office 365 lär ingå utan extra kostnad, därefter tar operatören ut en avgift för varje användare.

– Vi kommer att erbjuda paketeringar baserat på bland annat antalet användare, behov av migreringshjälp och support. Kunderna kommer också att kunna få hjälp med att utveckla sitt användande för att kunna jobba ännu mera effektivt, säger Stefan Trampus, chef för Bredbandstjänster på Telia.

Vässar affärsnyttan

Planen är paketera Microsoft Office 365 tillsammans med Telia Kontor – ett företagspaket med fast bredband och hastigheter från 1,5 Mbit/s upp till 100 Mbit/s, telefoni för upp till tre samtidiga användare och en heladministrerad nätsluss. Härutöver ingår användarsupport, liksom mobilt bredband som faktureras efter utnyttjande.

Sammantaget innebär erbjudandet att Office 365 med e-post, dokument, kontakter, kalendrar och data kan användas från praktiskt taget vilken enhet och plats som helst – såväl på som utanför arbetsplatsen.

– Vi tror mycket på kombinationen kraftfulla, tillförlitliga accesstjänster och användarvänliga molnapplikationer. Vårt redan mycket starka utbud av företagstjänster får ett välkommet tillskott med Office 365 och Telia Kontor blir en ännu bättre produkt för små och medelstora företagskunder, fortsätter Stefan Trampus.

Närmare detaljer kring erbjudandet utlovas vid säljstart.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.