Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm

Telefoni Ett kontrakt på sex år med möjlighet till förlängning på ytterligare fem. Telia har fått fortsatt förtroende från Region Stockholm och kommer att fortsätta leverera telekommunikationstjänster.

Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm
Foto: Glesys

Telia kommer i och med det nya avtalet leverera en övergripande och centraliserad lösning som sträcker sig över hela regionen och innefattar specifika tjänster som fasta och mobila telefonilösningar samt växelplattform.

Det hela kommer realiseras som en molnlösning i kombination med lokal placering av vital utrustning. Det här ska då garantera säkerheten och ge en robust och kostnadseffektiv telefoniplattform som dessutom då ska vara flexibel samt framtidssäkrad.

Avtalet innebär att Telia får förnyat förtroende och operatören har varit Region Stockholms telefonileverantör sedan 2011.
– Vi är stolta och glada över att få fortsatt förtroende från Region Stockholm. Det känns extra roligt att få fortsätta förvalta och utveckla telefonitjänsten i samarbete med regionen, säger Tobias Larsson, ansvarig för företagsaffären på Telia.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter