Telia lanserar komplett mobilabonnemang

Abonnemang Med Telias nya mobilabonnemang går det att ha upp till sju olika prylar kopplade till en gemensam surfpott och faktura.

Med abonnemanget Telia Mobil Komplett tar operatören ett steg till i riktning mot att enskilda kunder och familjer ska kunna samla ihop operatörsavtal och tjänster. Man har en gemensam surfpott, kan ringa och skicka sms/mms till fast pris, och får allt på en räkning. 4g ingår i paketet.

Taket ligger på sju anslutna prylar i Telia Mobil Komplett, som mobiltelefoner, surfplattor, routrar eller annat som har ett simkort.

– Nu tar vi krafttag och rensar upp i vår produktportfölj genom att lansera ett enda mobilabonnemang för konsumenternas alla prylar. Det blir helt enkelt lättare för kunderna att välja ett prisvärt erbjudande som passar just deras behov, säger Rune Pedersen, chef för konsumentaffären på Telias mobila verksamhet i Sverige.

Fakta

Prisexempel

Surfpotten i Telias abonnemang Mobil Komplett kan varieras från 0,5 GB för 199 kronor i månaden upp till 10 GB för 599 kronor i månaden.

Varje surfanslutning kostar 29 kronor i månaden.

Varje mobilanslutning, med fast pris på samtal och meddelanden i mobiltelefoner, kostar 149 kronor i månaden.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter