Telia pressar priset på trådlös surf

Telenors samarbete med The Cloud i Sverige har satt fart på Teliasonera. Nu sänker den före detta monopolisten sina priser på trådlös bredbandsurf – rejält.

Telenors aggressiva planer att tillsammans med brittiska The Cloud bygga 500 surfzoner under två år har fått fart på den gamla monopolisten (se länkad artikel). Från den första oktober kan Telias mobilkunder bredbandssurfa trådlöst från operatörens samtliga 1 000 surfzoner i Norden för 10 kronor per dag. Det är tjänsten Telia Homerun Flatrate som prissänks från 800 kronor månaden till 299 kronor i månaden, exklusive moms. Ungefär hälften av surfzonerna finns i Sverige.

– Trenden att jobba på andra platser än kontoret är tydlig. Det finns många som är intresserade, men som ännu inte har kommit igång att jobba fritt. Nu vill vi göra det ännu lite enklare för dem att testa det nya arbetssättet genom att sänka priset, säger Anders Tillander, chef för företagsmarknaden på Teliasonera Sverige, i en kommentar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.