Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Telia släpper roamingpaket för företag

Operatörer Tidigare i år lanserade Telia det nya roamingpaketet Grannland. För en fast kostnad kan kunden ringa, skicka meddelanden och surfa i ett grannland, men till samma pris som i Sverige. Nu släpper man en företagsversion.

Den nya företagsversionen av Grannland, som får namnet Grannland Företag, kostar en tia mer än konsumentversionen och landar på 49 kronor i månaden. För den slanten får användaren ringa, sms:a, mms:a och surfa till samma pris som i Sverige.

– När mobilen byter från svenskt nät till ett nät i något av våra grannländer, fortsätter du precis som om du fortfarande var hemma. Det inkluderar samtal både till och från mobilen och du tar med dig den surf du har hemma. För företagskunder som ofta reser i Norden och Baltikum, innebär ett fast pris att de får total kostnadskontroll och kan fortsätta kommunicera som vanligt, säger Mats Hellman, ansvarig för Telias företagslösningar.

Grannland Företag kan användas i Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland och Litauen. Fler länder än konsumentversionen alltså. Tjänsten är en prenumerationstjänst som tecknas på 30 dagar åt gången, men efter det är det ingen uppsägningstid.

Priserna för samtal, sms och mms styrs av kundens pris i Telia jobbmobil. Man tar med sig surfmängden i aktuellt abonnemang. För internprislösningar kommer samtal internt att debiteras som ett externsamtal och för växeltjänster som exempelvis Office Extension gäller samtalspriser som styr den trafik som inte går via växeln.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter