Telias konsumentchef Henrik Lönnevi ny vd för Kivra

Nytt jobb Våren 2023 blir det nytt blod i vd-stolen på Kivra. Nu är det klart att Telias konsumentchef Henrik Lönnevi blir mannen på posten.

Telias konsumentchef Henrik Lönnevi ny vd för Kivra

I september så aviserade Kivra att man förberedde för att byta vd. Nu har företaget gått ut och avslöjat att det blir en tidigare Telia-man som tar posten. Henrik Lönnevi som tidigare varit konsumentchef på operatören ansluter i mars 2023 och blir den som ska växla upp Kivras affär.

–  Vi är otroligt glada över att Henrik tar över stafettpinnen som VD för Kivra. Han har bevisat sig stark inom såväl ledarskap i stora organisationer och entreprenörskap i mindre och har gedigen kunskap om för Kivra relevanta affärsmässiga ekosystem. Henrik är rätt person att både växa vår befintliga affär och samtidigt navigera bland och utveckla nya affärer för Kivra, säger Stefan Krook, styrelseordförande Kivra. 

Henrik Lönnevi har en diger meritlista och innan Telia-jobbet innehade han plan annat samma roll på Tele2. Han har även varit med och startat elhandelsbolaget Telinet och är sedan i maj styrelseordförande i Godel.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.