Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Telias satsning: Fri surf mot Office i nytt abonnemang

Mobilabonnemang Ett nytt abonnemang som inkluderar surftrafik för Office 365 Business/Enterprise och dessutom är 5g-redo. Det är vapnet Telia tar till i jakten på företagskunder.

Telias satsning: Fri surf mot Office i nytt abonnemang

Från och med den 1 april lanserar Telia ett nytt erbjudande de hoppas ska locka företag. Lösningen innehåller helt fri surf på appar inom Office 365. Det innebär att medarbetare alltid kan använda exempelvis Teams utan att mängden surf förbrukas.

De nya abonnemangen är även 5g-redo vilket innebär att det inte blir någon inlåsning när väl tekniken, mobilerna och nätet är på plats.
– Det har aldrig varit viktigare att kunna erbjuda digitala arbetssätt till sina medarbetare. Vi vet att det finns en klyfta mellan stora och små verksamheter, där just många mindre företag kämpar med att tillgodogöra sig ny teknik. Genom att vi i våra nya abonnemang inkluderar trafiken för Office 365 hoppas vi kunna minska tröskeln och bidrar till att fler mindre företag tar steget mot en digital arbetsplats, samt att större företag fortsätter utveckla sitt digitala arbetssätt, säger Tobias Larsson, chef för företagsaffären på Telia.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter