Telindus Sverige anpassar sig efter Belgacom

Telindus Sverige rättar in sig i det belgiska telekommunikationsföretagets Belgacoms led. Omorganisationen innebär att vd Ronny Mannehed och Peter Knafve försäljningschef region öst lämnar företaget.

I januari 2006 gick Telindus samman med Belgacom där Telindus numera utgör en särskild enhet för it-tjänster. Som ett led i anpassningen till den nya internationella verkligheten, då Sverige som helhet blir en marknad och inte är uppdelat i regioner, finns det inte längre plats för förre försäljningschefen för region öst Peter Knafve. Inte heller Ronny Mannehed fann en plats i det nya organisationsschemat utan lämnar sin post som vd.

– Det kan se ut som ett drastiskt beslut, säger Mathias Ahlm styrelsemedlem i Telindus och en av grundarna av företaget, men syftet är att skapa en organisation som passar den internationella miljön bättre och som kan skapa förutsättningar för framtida expansion.

Ny vd och ny säljchef

Tillförordnad vd är Philippe Ribonnet som idag är vd för Telindus region nord, som består av Sverige, England, Tyskland, Holland, Luxemburg och Ungern. Ny försäljningschef för Telindus Sverige blir Jörgen Haglund som varit chef för region väst i Sverige tidigare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.