Telness i nytt samarbete med Moobil

kanaler Operatören Telness har inlett ett nytt samarbete med Moobil som innebär att företagskunder kan köpa telefoner och hårdvara på ett hållbart sätt.

Telness i nytt samarbete med Moobil
Mathias Winberg och Jonas Lundqvist, grundarna av Moobil.

Den svenska operatören Telness inleder ett samarbete med Moobil, ett företag som driver en modern marknadsplats av begagnade telefoner. Samarbetet riktar sig till företagskunder som letar efter ett prisvärt och hållbart alternativ.

Hos Moobil kan både privatpersoner och företag tryggt köpa och sälja begagnade mobiler som funktionstestas och raderas innan de skickas till sina nya ägare. Det nya samarbetet med Telness innebär att företag kan köpa både hårdvara och abonnemang direkt hos Moobil.

– Vi är både glada och stolta över vårt nya samarbete med Telness. Vi imponeras av deras fina arbete med kundnöjdhet och delar samma målbild vilket är jätteviktigt i ett partnerskap för kommande gemensamma kunder. Vår bild av en Telness-kund är det är ett medvetet, modernt och hållbart företag som inser att rätt beslut kring hårdvaran är viktigt för både miljö och bokslut. Förutom ett specifikt erbjudande för Telness företagskunder erbjuder vi även ett ”Moobil-certifikat” att uppdatera sina mobiltelefonpolicys med. Vi ser fram emot att hjälpa Telness kunder att både sälja och köpa nästa mobil via oss, säger Mathias Winberg, medgrundare och operativ chef för Moobil.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!