Telness rekryterar säljchef till nya teknikbolaget

Branschen I slutet av 2020 startade Telness en teknikdivision och nu rekryterar denna. På posten som säljchef kliver Sara Rasmussen in. 

Telness rekryterar säljchef till nya teknikbolaget
Martina Klingvall, Jonas Cedenwing och Sara Rasmussen
Sara Rasmussen, säljchef Telness Technologies

Operatören Telness har sedan lanseringen haft höga ambitioner och tanken om att digitala lösningar ska leda till lägre driftskostnader och nya affärsmodeller. Som ett led i detta har därför den egna tekniska plattformen varit själva grundpelaren.

I fjol togs beslutet om att bli återförsäljare av tekniken, en ambition som Telness haft länge. I och med det så öppnas nya möjligheter – och för att ta tillvara på dessa har företaget knoppat av Telness Technologies samt nu rekryterat en ny säljchef.
– Med Telness har vi bevisat att man kan gå från en utmanare i en traditionell bransch till ett etablerat och skalbart företag med den högsta kundnöjdheten inom telekom på bara några få år. Nu är vi redo att erbjuda produkterna och teknologin som gjort detta möjligt till operatörer och andra företag globalt, säger Martina Klingvall, grundare av Telness.

Hon som ska leda arbetet heter Sara Rasmussen och har en bakgrund som konsult på Netlight samt var tidigare global säljchef för Auka.
– Att komma in i företaget i detta skede och hjälpa till att etablera Telness Technologies globalt känns otroligt spännande, säger Sara Rasmussen.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!