Tendfor släpper utgående PSTN i Microsoft Teams

Telefoni Tendfor var snabbt ute med växelfunktioner i Microsoft Teams. Nu släpper man den viktigaste funktionen som tidigare saknats – utgående samtal.

Tendfor släpper utgående PSTN i Microsoft Teams

Tendfor är en av de få utvalda utvecklarna som jobbar nära Microsoft med att utveckla telefonin i Microsoft Teams. Vd Emil Emling har tidigare berättat om arbetet med att skapa växelfunktioner för Teams som bygger på Microsofts egna api:er.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

På Tendfors Linkedin-sida skriver bolaget nu att man lyckats ta nästa steg och lanserar pstn vilket möjliggör utgående samtal. ”Vi kan nu erbjuda en fullständig pbx-ersättare inbyggd i Microsoft Teams utan begränsningar”. Tendfor är först i världen med att lansera denna tjänst.

– Ja det är ju lite saker vi släpper nu som en följd av PSTN out som är extra viktiga här i Norden. Som möjligheten att vara agent enbart på mobilen som ju är ganska unik. Det ger ”mobilväxel”-funktion i Teams, säger Emil Emling och lägger till:

– Dessutom kombinerar vi detta med api-baserad mobil linjestatus och hänvisning med Telenor.

Till en början kommer utvalda kunder få testa detta i sina produktionsmiljöer med start denna vecka.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.