Tendfor Teams från Tendfor – molnväxelguiden 2023

Tendfor Teams från Tendfor – molnväxelguiden 2023

På vilken teknik bygger er plattform: Tendfor Teams är en delad molnlösning med leverans direkt från Microsoft Azure. Baserad på Microsoft Azure-teknologi erbjuder Tendfor Teams en enkelhet, säker och marknadsledande drift för telefonist och kontaktcenter i en certifierad lösning för Microsoft Teams. Tendfor Teams tillsammans med Microsoft Teams är den absolut bästa och modernaste ersättaren till den traditionella telefonväxeln.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

 • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
 • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
 • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
 • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Er största kund: +100 000 anknytningar.

Er minsta kund: 20 anknytningar.

Den största fördelen med er molnväxel: Den bästa och intimaste lösningen för kunder som vill arbeta professionellt med Microsoft Teams utan avkall på traditionella eller moderna funktioner. Driftsäkerhet, skalbarhet och geografiska obundenheten ger så väl lokala som multinationella organisationer en lösning nu och i framtiden.

En nackdel med er molnväxel: Kravet på Microsoft Teams.

Hostas: Tendfor Teams levereras från Microsoft Azure. Tendfor Teams erbjuds idag från USA, Europa eller Australien.

Marknad: Tendfor Teams erbjuds i hela världen där Standard Microsoft Teams erbjuds, viktigaste marknaden just nu är EU generellt med Frankrike och Beneluxländerna som starkaste marknaderna.

Passar för: Stora och globala företag.

Operatörsmöjligheter: Tendfor Teams är operatörsoberoende.

Tre viktigaste funktionerna för era kunder: Microsoft Teams-telefoni, kö-system och telefoniststöd.

Grundfunktioner:

 • Admin-gränssnitt
 • Hänvisningssystem
 • IVR
 • Mobil anknytning
 • Telefoniststöd
 • Koppling till kontaktcenter-lösning
 • Kö-system
 • Microsoft Teams-telefoni
 • Integration med AD
 • Statistik om telefoni

Funktioner angivna av leverantör: Tendfor Teams är enkelt att integrera med andra verksamhetssystem som CRM-system eller Power BI. Tendfor Teams erbjuder även sofistikerad samtalsinspelning i Microsoft Teams.

Hur kopplar ni er lösning till Microsoft Teams: Tendfor Teams är certifierat av Microsoft enligt ”Extend”-modellen. Det är den intimaste integrationsmodellen som erbjuds av Microsoft idag. Tendfor ansluter bl.a via Microsoft GRAPH-api. Tendfor Teams fungerar tillsammans med Microsoft Calling Plans, Direct Routing, Operator Connect och även nya Teams Phone Mobile.

Admin av IVR-lösning: Tendfor Teams Visitor Flows (IVR) administreras i Tendfor Admin Portal i ett grafiskt verktyg. Tendfor Teams Visitor Flows kan byggas i flera nivåer intelligenta lösningar som samtalsstyrning med hjälp av extern information från till exempel ett CRM-system. Det finns ingen begränsning i antalet Visitor Flows i Tendfor.

Admin av kö-system: Tendfor Teams administreras till 100 procent i Tendfor Admin Portal. All kunder kan själva lätt hantera sina samtalsflöden med ivr, kö och telefonist/agent från ett och samma verktyg.

Lösning för statistik: Tendfor Teams har inbyggt rapportverktyg i Tendfor Admin Portal men erbjuder även export av data för hantering i till exempel Power BI. Den inbyggda rapportmodulen erbjuder 4 standardrapporter på köer, agenter/telefonister med möjlighet till export av data till Microsoft Excel.

Till sist. Lyft två saker till som är viktiga att känna till om er molnväxel-plattform: Tendfor Teams hjälper kunder att ta steget till Microsoft Teams-telefoni, utan att behöva göra avkall på funktioner för professionella användare som telefonister och kontaktcenteragenter. Tendfor Teams är skapat för att klara de skandinaviska kraven på funktionalitet vilket borgar för stabilitet, funktion och leverans som är byggd för att överträffa förväntningar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.