Tietoenator ska bygga med Avaya

Tietoenator och Avaya har 15 års erfarenhet av att utveckla gemensamma lösningar till telekom- och bankkunder i Europa. Nu utökas partnerskapet till att även innefatta Sverige.

Avaya och Tietoenator ingår ett strategiskt partnerskap i Sverige och stärker därmed sitt gemensamma erbjudande inom ip-kommunikationslösningar i Sverige och Norden. Samarbetet innebär att Tietoenator får tillgång till Avayas produkter inom ip-kommunikation och att Avaya får tillgång till Tietoenators expertnätverk inom systemintegration för kontaktcenter- och andra kundservicelösningar.

– Det här är mycket stort för Avaya. För oss som är ledande leverantör globalt och arbetar för att bli det även i Norden, betyder partnerskapet att vi med Tietoenators 16 000 personer starka konsultteam kan nå nya, intressanta kundgrupper med ett mycket starkt gemensamt erbjudande, säger Avayas Nordenchef Håkan Johansson.

– Vi koncentrerar oss på de mest affärskritiska projekten, och kombinationen av Avayas ip-kommunikationsplattform tillsammans med Tietoenators systemintegrationsexpertis inom ip-kommunikations- och kundserviceprojekt, gör oss till perfekta partner, säger Oliver Bohl, Business Manager, Digital Innovations, på Tietoenator.

Företagen har 15 års erfarenhet av att via parterskap utveckla gemensamma lösningar till telekom- och bankkunder i Europa. Nu utökas partnerskapet till att även innefatta Sverige.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.