Tjänst som alltid visar vem som ringer – innan du svarar

Nummerpresentation Funderar du ofta på om du ska svara eller inte när mobilens display visar ett nummer som du inte känner igen? Då är du inte ensam.

Tjänst som alltid visar vem som ringer – innan du svarar

56 procent av svenskarna låter helt enkelt bli att svara om de inte känner ingen numret. Det visar en riksrepresentativ undersökning från Eniro 118 118.

– Förr var det en självklarhet att svara i telefonen. Men tid är dyrbar och nu när vi alltid kan bli nådda blir vi allt mer kräsna på vem vi lägger vår tid på och skeptiska mot nummer som vi inte känner ingen. Vi har sett detta beteende och tror att många förlorar viktiga kontakter på detta. Vi vill hjälpa våra kunder att inte missa viktiga samtal och har utvecklat tjänsten ”Eniro Vem Ringer” som är ett enkelt sätt att se vem som ringer, säger Helen Adolfson, informationsansvarig, Eniro 118 118.

Med tjänsten ”Eniro Vem Ringer” vet man alltid vem som ringer. När någon ringer görs ett uppslag i Eniros databas och namn och adress visas upp i displayen. Missade och mottagna nummer slås upp i programmet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.