Torkel Sigurd ny i Tele2:s koncernledning

Nytt jobb Telekomveteranen Torkel Sigurd får ny roll på Tele2. Detta då han nu går in i koncernledningen samt blir chef för området företagsaffärer.

Torkel Sigurd ny i Tele2:s koncernledning

Med två decennier i branschen varav 14 som trotjänare på Tele2 får Torkel Sigurd en ny roll i företaget. Operatören tar in veteranen dels i koncernledningen och dels kommer han leda sektionen företagsaffärer. Sedan tidigare har han haft ledande positioner i bolaget inte minst som chef för enheten för företagsförvärv.

Den nya stolen intar han den 1 september och i ledningen kommer han rapportera direkt till koncernchef Kjell Johansson.
– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Torkel till vår koncernledning. Hans erfarenheter från operationella och strategiska projekt, såväl som olika marknadsförhållanden, kommer att vara värdefulla när vi fortsätter att utveckla Tele2. Det gör mig dessutom stolt att vi kan tillsätta en så viktig roll internt, vilket helt klart är ett tecken på Tele2-organisationens styrka, säger Kjell Johnsen, koncern-vd på Tele2, i ett uttalande.

Torkels inkludering är dock inte det enda som händer uppe i toppen av koncernen. Nathalie Dahmm, kulturchef på personalavdelningen kommer även ha en adjungerad roll i koncernledningen. Detta för att lyfta kulturfrågor samt stärka organisationen och ”the Tele2 Way”.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.