Trådlöst med voip- optimering och väderskydd

ZoneFlex 7942-OT och ZoneFlex 2942-OT är accesspunkter som stöder 802.11n Draft 2.0. Det unika är att de är IP65-kapslade och avsedda för montering utomhus.

Ruckus ZoneFlex är en serie accesspunkter som tillsammans med ZoneDirector ger en centralt hanterad lösning för trådlöst nät. Ett urval av de integrerade funktionerna är gästaccess, SmartMesh, direkt autentisering mot Active Directory och smart RF-planering. Ruckus ZoneFlex kan även användas separat som fristående accesspunkt.

– Nu blir konkurrenterna efter igen, säger Magnus Hellström, marknadschef på NoWire Nordic AB. Redan när Ruckus lanserade en N-draft accesspunkt som inte såg ut som en spindel hamnade de hjälplöst efter.

Ruckus ZoneFlex använder en unik antenn som förbättrar räckvidden med 2-4 gånger. Den bygger på MIMO-teknik, men innehåller fler antennelement, 12 st, vilket tillsammans med avancerad signalhantering ger förstärkning på upp till 6 dBi och minskar störningar med upp till 18 dBi. Ruckus ZoneFlex har dessutom optimerats för att kunna hantera VoIP och videotrafik.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.