Trafikverket förlänger med Eltel

Affärer Eltels affärsverksamhet för fast telekommunikation får nu ett års förlängning av avtalet med Trafikverket i Sverige

Trafikverket förlänger med Eltel

Förlängningen baserar sig på det treårskontrakt som skrevs 2015 och innefattar möjligheter på två optionsår. I och med den ettåriga förlängning som nu är klar finns det ytterligare möjlighet till ännu ett år för kommande beslut.

Avtalet mellan Eltel och Trafikverket innefattar installations- och underhållstjänster av Trafikverkets it faciliteter för järnvägar och väginfrastruktur i hela landet.

– Utnyttjandet av optionen för en förlängning av vårt nuvarande kontrakt med Trafikverket är en god nyhet för oss. Vi är ytterst glada över Trafikverkets förtroende för Eltels förmåga att leverera tjänster där en av de viktigaste indikatorerna är leveranssäkerhet för brådskande kundbeställningar, säger Peter Uddfors, chef för Eltel fixed communications i ett uttalande.

Förlängningen av kontraktet uppskattas till ett värde av närmare 150 miljoner svenska kronor och avtalet löper till slutet av 2018.

Eltel och Trafikverket har varit avtalspartners sedan 2011.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.