Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Trafikverket ICT väljer Net1

Trafikverket ICT får genom ett grossistavtal med Net1 tillgång till mobilt bredband och omfattande täckning även i glesbygden.

Trafikverket ICT väljer Net1

Trafikverket ICT vill kunna erbjuda helhetslösningar med goda bredbandsförbindelser även utanför tätorten och sluter nu därför ett grossistavtal med mobiloperatören Net1.

– Behovet av extrem bredbandstäckning med hög hastighet ökar när verksamheter effektiviserar och utvecklas. Vi ser att denna trend fortsätter och vi vill kunna erbjuda marknadens mest kompletta lösning, bl a för kamera- och realtidsövervakning, säger Jan Fahlén, vd på Trafikverket ICT.

Net1 lyfter fram den goda täckningen på 450 megahertzbandet och sin omfattande reservkraftlösning som viktiga egenskaper i sammanhanget och ser positivt på samarbetet.

– Vi är jätteglada att vårt nät kan vara en viktig byggsten i lösningar som Trafikverket ICT erbjuder marknaden, säger Åsa Sundberg, vd på Net1.

Samarbetet sägs också vara resultatet av Net1s satsning på affärsområdet wholesale som omfattar paketabonnemang och specifika m2m-lösningar.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter