Tre åter en av bästa arbetsplatserna

Bransch För andra året i rad tog operatören hem silvermedaljen när Great Place to Work korade Sveriges bästa arbetsplatser.

Totalt är det femte gången som Tre placerar sig högt i Great Place to Works ranking av Sveriges bästa arbetsplatser och andra året i rad som de kammar hem andraplatsen i kategorin företag med mer än 500 anställda. Utmärkelsen bygger på medarbetarundersökningar där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsplats och sin arbetsgivare. Bland annat bedöms kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Företagets kultur är också något som påverkar slutbetyget.

– Det är vår kultur som gör att det går bra för Tre – medarbetartrivsel och resultat går hand i hand. Att ha motiverade medarbetare är en del av vår affärsstrategi och att återigen få den här utmärkelsen visar att vårt aktiva kulturarbete tas emot väl av medarbetarna. Jag är otroligt stolt att vi år efter år lyckas bibehålla en så pass hög trivsel på bolaget, säger Nicholas Högberg, vd 3 Sverige.

Guldmedaljen för bästa arbetsplats gick i år till företaget Hilti som bland annat tillverkar handmaskiner till byggsektorn.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.