Tre ger kostnadsfri surf utomlands

Mobilabonnemang En extrapott att surfa för. Det är vad Tres kunder kan se fram emot om de sitter fast utanför svea rikes gränser. Därtill släpper Hallon roaming fritt inom EU/EES.

Tre ger kostnadsfri surf utomlands

Tre har sedan i måndags sett till att de kunder som befinner sig utomlands ska kunna ringa och sisa hem till Sverige kostnadsfritt. Nu utökar de gratisbuffén och lägger även till 5 gb extra surf för de som befinner sig inom EU/EES att bruka fram till månadsskiftet.
– Det är en speciell tid vi lever i och kommunikation är viktigare än någonsin. Vi har tusentals kunder utomlands och för flera är det kanske svårt eller rentav omöjligt att ta sig hem. Vi vill underlätta för dem att hålla kontakten med sina nära och kära, säger Haval van Drumpt, vd på Tre.

Öven dotterbolaget Hallon underlättar för kunderna och numera så kan alla operatörens kunder roama utan begränsing inom EU/EES.
– Påsken närmar sig och eftersom många inte kommer ha möjlighet att fira den tillsammans ger vi våra kunder bättre förutsättningar att umgås genom mobilen. Ett videosamtal till en familjemedlem långt bort kan göra stor skillnad i dessa tider, säger Anne-Louise Wirén, chef för hallon.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.