Operatören startar hunddagis – vill underlätta återgången till kontoret

kontoret Medarbetare på Tre ges möjlighet att ta med sig sina fyrfota vänner till kontoret.

Operatören startar hunddagis – vill underlätta återgången till kontoret

Under coronapandemin har många passat på att skaffa sig ett husdjur. Men i många fall har man kanske ingen plan för vem som ska ta hand om djuret när det nu är dags att återvända till kontoret.

Operatören Tre väljer att under hösten genomföra en gradvis återgång till arbete på kontoret. För att underlätta för alla nyblivna hundägare har man infört en hundzon på huvudkontoret som välkomnar fyrbenta kollegor.

Svårt hitta ledig plats på hunddagis

Antalet nyregistrerade hundar ökade med 11 procent under 2020 enligt statistik från Svenska Kennelklubben och det är något av en utmaning att hitta en ledig plats på ett hunddagis.

Hundzonen kommer att utgöras av en avgränsad yta där hundägare, och andra djurvänner, kan sitta och jobba. Tre utlovar att man tar hänsyn till allergiker och hundrädda som inte vill komma i kontakt med de nya fyrbenta kollegorna.

Underlättar vardagen

– Det är jättetrevligt att Archie och Bruno kan hänga med mig till kontoret och det underlättar verkligen min vardag. Det är flera kollegor som har skaffat coronahundar och det är svårt att hitta hunddagis som har lediga platser, säger Arash Esfandyari, Head of Custumer Service på Tre i ett uttalande.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.