Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Tre lanserar Esim till Ipad

Esim I vintras släppte Tre Esim för Iphone – nu lanseras det för Ipad.
Och på kort tid har operatören sätt att tekniken bidrar till ökad kundnöjdhet.

Tre lanserar Esim till Ipad

Det har länge pratats om digitala simkort, så kallade embedded sim – Esim, men det har ännu så länge varit skralt på utbudssidan. I december lanserade Tre som första operatör tekniken, men bara till de senaste versionerna av Iphone.

Nu är man återigen först på ett område, surfplattor, då man lanserar det hela till Ipad. Förvisso bara pro-versionen och framtida produkter. Men Tre menar att tekniken är ett av skälen till ökad kundnöjdhet.
– Antalet kunder som väljer eSIM har ökat stadigt sedan lanseringen förra året. Vi har också sett att många kunder nämner eSIM i våra kundnöjdhetsmätningar som en av anledningarna till varför man är nöjd med oss som operatör. Våra kunder gillar att vara först med det senaste och som utmanare drivs vi av att ligga före våra konkurrenter, det är en bra kombination, säger Oscar Otteborn, chef för konsumentmarknaden på Tre.

I nästa steg siktar operatören på att göra hela sitt tjänsteflöde digitalt – vilket inte minst Android-användare kan se fram emot. Exakt när det kommer att ske är dock inget Tre avslöjar i dagsläget.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter