Tre lanserar växeltjänst för Microsoft Teams

Teamstelefoni Tre Företag lanserar nu tilläggstjänsten 3Växel Teamstelefoni som gör det möjligt att ringa och ta emot vanliga samtal direkt i Microsoft Teams.

Tre lanserar växeltjänst för Microsoft Teams

Verktyget Microsoft Teams gör det möjligt att ha digitala möten och samarbeta i projekt. I basutbudet ingår det däremot inte att ringa eller ta emot samtal från vanliga telefonnummer. Därför släpper nu Tre Företag släpper den nya tjänsten 3Växel Teamstelefoni. Med rätt licenser från Microsoft kan företag samla alla typer av samtal på ett ställe.

– Det är ju väldigt smidigt att kunna ringa och ta emot vanliga samtal i Teams, om man till exempel vill kommunicera med någon som man bara kan nå på telefon. Inte minst nu förtiden när digitala möten blivit mer vanliga än att mötas på kontoret och många tillbringar så mycket av sin arbetsdag i Teams, säger Vanessa Kuslap, produktchef på Tre Företag.

Tjänsten är en tilläggstjänst till 3Växel och kan aktiveras från och med 7 september 2020.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.