Tre når tre miljoner

Operatörer 12 år efter lanseringen har operatören Tre passerat tre miljoner kunder i Skandinavien. Det firar operatören genom att dela ut en present till de som varit riktigt trogna.

Det tog operatören fem år efter den kommersiella lanseringen att samla ihop sin första miljonen kunder och under lång tid var det många som tvivlade på att Tre någonsin skulle bli en bra affär. Numera visar bolaget svarta siffror i bokföringen och antalet kunder i Skandinavien har alltså passerat tre miljoner.

– Vi har gått från att vara en lite bråkig busunge på den skandinaviska operatörsmarknaden till att bli en ansvarsfull och utmanande ungdom. Jag är otroligt stolt över att ha varit en del av den utvecklingen, säger Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige.

Kunder som varit med ända sedan starten bör uppmärksammas lite extra tycker operatören och har därför bestämt sig för att ge dem en present i form av 10 GB extra datapott per månad, så länge de förblir kunder. Hur många sådana kunder det faktiskt finns är okänt för redaktionen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.