Tre nya mobiler från Nokia

Nokia presenterar idag tre nya mellanprismobiler. En är uppföljare till den bästsäljande Nokia 6300. Classic är den gemensamma nämnaren.

Tre nya mobiler från Nokia

Nokia 6700 Classic har en 5 megapixelkamera, a-gps med Nokia maps och höghastighetsuppkoppling. Priset väntas bli runt 235 euro exklusive moms.

Just denna telefon har Nokia extra stora förväntningar på eftersom den är en uppföljare till 6300, en av de bästsäljande produkterna i mellanprissegmentet.

– Våra nya mobiler bygger vidare på det som gjort Nokia till den ledande leverantören av mobiltelefoner idag, efterfrågade funktioner och attraktiv design, säger Klas Ström, produktchef Nokia Skandinavien i ett pressmeddelande.

Nästa telefon mobiltillverkaren presenterar är Nokia 6303 Classic. Den har en 3,2- megapixelkamera och 2,2 tums skärm och erbjuder dessutom förinstallerade Nokia maps. Övriga funktioner är musikspelare med 3,5 mm plugg för användarens egna hörlurar eller portabla högtalare. Priset väntas bli runt 135 euro exklusive moms.

Den sista nyheten är en lågprismodell, Nokia 2700 Classic, som väntas kosta 65 euro före moms. Den kommer att erbjuda funktioner som 2 GB minne via minneskort, musikspelare och 2- megapixelkamera.

Mobiltelefonerna väntas vara ute på marknaden under andra kvartalet 2009.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.