Tre ökar fokus mot företagen

Mobiloperatören Tre anställer Jan Blom som försäljningsdirektör för företag. Tanken är att han via den nyinrättade tjänsten ska ansvara för Tres växande verksamhet mot företagsmarknaden.

Tre ökar fokus mot företagen

Jan Blom, med en lång karriär inom telekom och försäljning senast som vd på Dataphone, tillträder idag den nyinrättade tjänsten som Director Business Sales på mobiloperatören Tre. Han kommer att ingå företagsledningen och rapportera till sverigechefen Peder Ramel.

Jan Blom ska ansvara för Tres växande verksamhet mot företagsmarknaden. Många av Tres företagskunder är små och medelstora företag, främst hantverkare och olika typer av konsulter, men där finns också fler större företag som Skanska, Svenska McDonalds, Expert, Ericsson och Teracom.

Jan Blom kommer närmast från ett uppdrag som vd för Citylink, numera Dataphone. Sedan 1987 har han arbetat i ledande befattningar eller som vd med inrikting på försäljning och marknadsföring, bland annat på Telia/Televerket, Philips Communication Systems och Nortel Teleworks.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.