Tre värvar kundservicedirektör från Tele2

Om det är hemlängtan eller bortlängtan som får Tres blivande chef för kundservice att lämna samma jobb hos Tele2 låter vi vara osagt. Första vändan hos Tre är det i alla fall inte.

Tre värvar kundservicedirektör från Tele2

Det är Susanne de Boer som har fått jobbet som ny kundservicedirektör hos Tre efter Charlotta Lundberg som lämnat företaget. Närmast kommer kommer Susanne från konkurrenten Tele2 men hon är inget obekant ansikte hos Tre – för ett antal år sedan ansvarade hon för operatörens kundservice på konsumentsidan. Däremellan har hon hunnit arbeta på såväl Prosales Consulting, Dell Sverige, Cap Gemini Ernst & Young, IBM och Dow Chemicals.

Susanne de Boer kommer när hon tillträder i mars nästa år att ingå i Tres ledningsgrupp och rapportera direkt till vd Nicholas Högberg som är nöjd med rekryteringen.

– Vi är väldigt glada att Susanne har accepterat att komma tillbaka till oss på 3. Trots att vi växer snabbt har vi varit väldigt framgångsrika på att förbättra vår service till kunderna och jag är övertygad om att Susanne är rätt person att ta kampen för nöjda kunder vidare till en ny nivå, säger han.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.