Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Tredje största försäkringsbolaget har valt kontaktcenter-plattform

Affärer Gjensidige har valt sin kontaktcenterpartner för de kommande åren. Ett nytt femårsavtal har skrivits på.

Tredje största försäkringsbolaget har valt kontaktcenter-plattform

För fem år sedan flyttade Gjensidige sitt kontaktcenter till en helhetslösning från Telia, och skrev ett femårskontrakt. Med lösningen Callguide kunde man ersätta flera olika system och få med telefoni, telefonist, callback, samtalsinspelning samt chatt med flera.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Total tillgång till alla guider och tester
  • Premiumnyheter med de senaste trenderna
  • Fullt fokus på att du ska göra rätt kommunikationsval
  • Tryckt magasin med sex nummer om året
Redan prenumerant?

Då skrev Nordens tredje största försäkringsbolag ett femårsavtal med operatören och när nu avtalet har gått ut, meddelar Telia att man får förnyat förtroende med ett nytt femårsavtal. Callguide har under de här åren utvecklats och heter sedan ett tag Ace.

– En stor fördel vi såg med Telia är att man tar ett helhetsansvar for telefoni och kontaktcenter i alla länderna. Vi får en komplett lösning som är gemensam i de nordiska länderna, och med detta avtal är Telia vår partner för kundservice och AI för kundmötet in i framtiden, säger Gier Olsen, chef för kommunikationstjänster på Gjensidige i ett uttalande.

Det nya avtalet gäller Gjensidiges verksamhet i den nordiska kundtjänstverksamheten som har 1 900 handläggare i Sverige, Norge och Danmark.

– Med Telia Ace och våra övriga tjänster får Gjensidige en komplett lösning som är ledande i de nordiska länderna och som skapar goda förutsättningar för organisationsutveckling, säger Tobias Larsson, ansvarig för företagsaffären på Telia i Sverige.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!