Tres Högberg årets unga chef

Nicholas Högberg, vice vd på Tre har utnämnts till årets unga chef av tidningen Chef.

Tres Högberg årets unga chef

Det var under Kompetensgalan den 17 mars som Högberg fick nöjet att ta emot priset i en av de sex ledarskapskategorierna. Han fyller i år 40 år och klarar därmed precis att kvala in gruppen unga chefer.

Nicholas Högberg nominerades för med ett entreprenörmässigt ledarskap, engagemang och prestigelöshet på kort tid lyckats vända motgångar. Han har enligt juryn fått människor att lyfta sig och lägga grund för företagets framgångar genom att vara uppriktig, positiv och beslutskraftig.

– Priset betyder otroligt mycket för mig då det är ett kvitto på det hårda arbete som hela Tre genomfört för att vända företaget till vinst. Tillsammans har vi både förbättrat arbetsklimatet och tagit viktiga marknadsandelar på en hårt konkurrensutsatt marknad, berättar Nicholas Högberg.

Han snuvade priset framför näsan på Martin Tiveus, sverigechef för konsumentmarknad på Microsoft och Anders Rosengren, kulturskolechef som också var nominerade i klassen Årets ung chef.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.