Trio Enterprise 3.2 godkänd för Lync

Kontaktcenterlösningen har klarat alla tester. Nu är Trio Enterprise 3.2 med telefonistfunktioner certifierad mot Microsoft Lync 2010.

Trio Enterprise 3.2 
godkänd för Lync

Den nya releasen av applikationslösningen lanserades i slutet av förra året med fokus på att bli en naturlig del av Lync-miljön. På Microsoft är man därför glada över att Trio Enterprise 3.2 framgångsrikt har klarat Microsoft Lync ISV Qualification program.

– Organisationer som funderar på att använda Microsoft Lync som sin kommunikationsplattform kan nu dra nytta av Trio Enterprise unika allt-i-ett lösning, med det förtroende som en oberoende tredje parts tester ger, förklarar Jon Morrow, Senior Program Manager på Microsoft.

Vässar uc-investeringen

I Trios lösning ingår kontaktcenter, telefonistfunktioner, ivr och inspelning – och alltsammans fungerar även ihop med andra Microsoft back office-plattformar som Microsoft Exchange och Active Directory. Något som enligt duon, förutom att förbättra effektiviteten, kommer att ge gemensamma kunder snabbare avkastning på sina investeringar.

– Trio Enterprise utökar samarbetet och kommunikationsmöjligheterna med Lync för alla delar av verksamheten, vilket gör att våra kunder radikalt kan förbättra svarsfrekvensen och kundnöjdheten, säger Roland Palmqvist, produktchef på Trio Enterprise.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter