Triple play från DGC

It-företaget DGC hävdar att de är först ut i Norden med triple play till företag. Med deras nya koncept Business Triple Play utlovas ett företag dessutom kunna reducera kostnaderna med 25 procent.

It-företaget DGC har lanserat tjänsten Business Triple Play, som innebär att företag kan integrera ip-telefoni, datakommunikation och nättjänster – från en leverantör och i ett datanät. Genom att använda tjänsten kan företagen arbeta effektivare och samtidigt sänka sina kostnader inom telefoni och datakommunikation med upp till 25 procent, hävdar DGC.

– Vi är glada över att vara först med den nya tekniken. Intresset har varit överväldigande när vi har presenterat Business Triple Play för våra redan existerande kunder. Kunderna har sett både ekonomiska och resursmässiga fördelar med att använda en leverantör för samtliga kommunikations- och nättjänster, istället för att ha upp till fem leverantörer som tidigare, kommenterar Gustaf Karling, vice VD för DGC.

DGC förhandlar för närvarande med ett flertal stora svenska företag om att installera Business Triple Play. Redan under lanseringsfasen i februari slöts fem nya avtal, vilket innebär över 200 anknytningar. Därefter har i genomsnitt en ny kund i veckan beställt DGCs triple play-koncept.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.