Truecaller lanserar nya funktioner för företag

Produkt Förbättrad plattform samt nya funktioner. ”Truecaller for business” har nu uppdaterats och enligt företaget innebär det att man stärker sitt nuvarande erbjudande väsentligt.

Truecaller lanserar nya funktioner för företag

Det är snart två år sedan som Truecaller lanserade sitt företagserbjudande. Sedan dess har man nu lyckats attrahera kunder i 32 länder och inom många olika branscher. Många av lösningar är inriktade för att skydda företag och konsumenter från saker som identitetsstöld och bedrägerier. Men även för att företag ska få säker och effektiv kommunikation samt minskade kostnader.

Nu adderar man ytterligare funktionalitet för att göra sin plattform än mer attraktiv

”Video Caller ID” har lanserats fullt ut vilket ger möjlighet att användas sig av varumärkesstärkande videos vid uppsägning av kunder.

”Call me back” gör möjligt för företag att ta emot önskemål från kunder att bli uppringda vid ett senare tillfälle om de missat ett viktigt samtal. Enligt Truecaller är deras tjänst en av de första som tillåter tvåvägskommunikation när samtal inte besvaras.

Utöver dessa två ska inom en snar framtid även ”Call Ratings” och ”Surveys” lanseras. Detta för att ge företag möjligheten att få insikt direkt från slutkund.

Själva företagsplattformen ska även den utvecklas och på denna har ett nytt aktiveringsflöde för huvudtjänsten ”Verfied Business Caller ID” lanserats. Detta ska göra att det går snabbare att aktivera sina telefonnummer på plattformen.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.