Två konkurrerar om Airwatch-kunderna

Mdm-systemet Airwatch har inte en ny återförsäljare i Sverige som vi rapporterade om nyligen. Förutom Remco marknadsför också Infra Advice tillverkarens produkter och tjänster.

Airwatch har fram tills nyligen helt saknat representation i Sverige men nu är det två olika företag som var för sig plockat upp den amerikanska tillverkarens lösning för mobile device management på programmet. Nyligen rapporterade vi att it- och konsultföretaget Remco börjat erbjuda systemet till sina kunder och nu visar det sig att Airwatch sedan en tid också har en officiell nordisk partner i form av Infra Advice, med kontor i Stockholm och Örebro.

Förklaringen till de två separata försäljningskanalerna är det samarbete som finns mellan Airwatch och företaget Anatole som gör system för TEM, telecom expence management. De båda företagen erbjuder en tät integration mellan sina respektive system och vidareförsäljer också varandras lösningar.

Remco säljer med andra ord Airwatch genom sitt partneravtal med Anatole medan Infra Advice har ett partneravtal direkt med Airwatch.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.