Två musikmobiler från Nokia

Nokia har två nya musikmobiler som är tillskott till Xpress Music-familjen. Nokia 5320 har en röststyrd Say and Play-funktion, kan användare säga namnet på en favoritartist eller sång för att automatiskt spela den. Nokia 5320 har även ett stort antal ytterligare musikfunktioner, som exempelvis speciella Xpress Music-knappar, stöd för N-gage och spelknappar, en 3,5 mm-kontakt, upp till 24 timmars speltid och ett ljud-chip för ljud med hifi-kvalitet, minne som går att utöka till 8GB, HS-USB för snabb musiköverföring och hsdpa för snabb tillgång till information. Nokia 5320 väntas börja säljas under tredje kvartalet 2008 med en beräknad kostnad av 220 euro innan skatt och subventioner.

Nokia 5220 har 24 timmars speltid, speciella Xpress Music-knappar och 3,5 mm-kontakt. Nokia 5220 väntas finnas i butik under tredje kvartalet 2008 med en beräknad kostnad av 160 euro innan skatter och subventioner.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.