Twilio visar nya verktyg med stöd för generativ ai

kontaktcenter Produkterna Engage, Flex och Segment förstärks med artificell intelligens.

Twilio visar nya verktyg med stöd för generativ ai

Twilio kallar sig, aningen självsäkert, för den ledande plattformen för att kommunicera med kunder, oavsett vilken kanal man föredrar. Nu berättar man om flera nya verktyg som använder sig av prediktiv och generativ artificiell intelligens.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

En av de produkter som förstärks med Twilios nya CustomerAI-teknik är Segment, ett verktyg för analys av kundinteraktioner som redan funnits i Twilios portfölj ett tag.

Den relativt nya produkten Engage, som betecknas som en omnikanalsplattform för marknadsföring, är en del av Segment-portföljen. Här kommer prediktiv ai underlättar för marknadsförare som vill skapa personaliserade kundresor och multikanalsupplevelser enligt Twilio.

Flex är Twilios egen molnbaserade kontaktcenterplattform. Här samarbetar man med Google Cloud för att kunna erbjuda en funktion som ger skräddarsydda rekommendationer för hur kundservicemedarbetare ska kommunicera med kunderna. Det finns också ai-baserade funktioner för att skapa en automatisk sammanfattning av avslutade ärenden.

”Ai har fångat hjärtan och sinnen”

– Det tektoniska teknikskifte som vi har sett det senaste året konkurrerar med omfattningen av internet som uppfinning. Ai har verkligen fångat hjärtan och sinnen hos utvecklare över hela världen, säger Twilios vd Jeff Lawson och fortsätter:

– Jag tror att det verkliga värdet av artificell intelligens kommer att visa sig när man parar ihop stora språkmodeller med förstapartsdata – det är där Twilio kan sticka ut.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.